روش های CIP مخازن در صنعت

روش های CIP مخازن در صنعت

روش های CIP مخازن در صنعت

 

 

تمیز کردن مخازن و تانک ها چالش تولید کنندگان مختلف می باشد و بعد از هر بچ تولیدی باید تانک مورد استفاده تمیز شود تا از بروز آلودگی در محصول تولیدی بعدی جلوگیری شود. برای این منظور انواع مختلف تجهیزات شستشو و تمیز کردن تانک وجود دارد

 

روش اول CIP

 

 نوع اول توپی پاششی ساکن یا static spray ball نام دارد (در ایران اکثرا از این نوع استفاده می شود) که بر اساس الگوی از پیش تعیین شده و ثابتی مایع شستشو دهنده و تمیزکننده را به سطح داخلی تانک اسپری می کند و باعث ایجاد یک فیلم پایین رونده و نزولی از مایع شده که به تدریج دیواره داخلی تانک را طی زمان مشخصی تمیز می کند. این سیستم آب، مواد شیمیایی و هزینه زیادی را متوجه کارخانه می کند.

 

روش دوم CIP

 

 تکنولوژی دوم هد پاششی چرخشی یا rotary spray head نام دارد که طبق انیمیشن بر اساس الگوی آبشاری دینامیک کار میکند و نسبت به نوع اول موجب صرفه جویی ۵۰ درصدی مصرف آب و مواد شیمیایی و نیز کاهش زمان تمیز کردن می شود.

 

روش سوم CIP

 

 نوع سوم این تجهیزات جت هد چرخشی یا rotary jet head است که نیروی بسیار بالای ایجاد شده توسط جت های قوی آب باعث جدا شدن و حذف بقایای مواد غذایی از سطوح داخلی تانک می شود.

 

جت های آب با الگوی از پیش تعیین شده کار می کنند اما در ابتدا الگوی مورد استفاده باعث نرم شدن و حذف باقیمانده مواد غذایی می شود و در ادامه الگو متراکم و چگال شده و موجب تمیزی کل سطح داخلی تانک با اثر مکانیکی بالا می شود.

این تکنولوژی نسبت به توپی پاششی استاتیک باعث صرفه جویی ۷۰ درصدی در مصرف آب و مواد شیمیایی و کاهش ۵۰ درصدی در زمان تمیز شدن تانک می شود.

جت هد مورد استفاده در این تکنولوژی خودشور بوده و تمام سطح بیرون و داخل آن هنگام cip شسته شده و تمیز می شود. علاوه بر این سنسور مورد استفاده در این تکنولوژی هر گونه افت یا افزایش فشار در هنگام cip یا انسداد نازل ها را سنس کرده و کنترل می نماید.

 

[aparat id=”tuA1M”]

 

[aparat id=”abAdP”]

 

 

برای تماشای ویدئوهای بیشتر آموزشی به کانال رسمی ما در آپارات مراجعه کنید . آپارات فود ماشین

 

روش های CIP مخازن در صنعت

روش های CIP مخازن در صنعت